Bruin met een knipoog, aldus de initiatiefnemers van Vrienden van Vrôeger Erik Winkelman en Wilmar Vlaskamp. Wat is Vrienden van Vroeger? In eerste instantie: een gezellig petit café met hier en daar een knipoog naar het verleden, bij ons geldt: voel je thuis…

Vrienden van Vrôeger is verrassend: niet in de laatste plaats door haar creatieve inrichting en enthousiaste medewerkers. Bij binnenkomst valt meteen het aangezicht van Deventer op, een vergroting van een oude ansichtkaart die over de volle lengte van de muur siert. Elk hoekje is een verrassing, alles is letterlijk met een knipoog naar vroeger. Het klassieke behang, de reling met oud servies, de beschilderde piano en niet te vergeten de bar die als een golvende IJssel door de zaak loopt.

Zomers hebben we het mooiste terras met uitzicht op de Lebuinestoren, is het genieten op de langste terrasbank (maar liefst 11 meter) van Deventer en organiseren we leuke muzikale evenementen samen met de buren.

We houden van een persoonlijke touch! Elke moment is voor ons bijzonder, of je nu gezellig met vrienden komt borrelen, lekker wil lunchen, of je verjaardag wilt vieren. Van elk avond groot of klein maken we samen met ons team van enthousiaste medewerkers een succes! In de zomermaanden hebben we plek voor gezelschappen tot 150 man.

Naast dat we het leuk vinden om je te ontvangen in onze zaak aan het Grote Kerkhof komen we ook graag bij je op locatie langs. Dit doen we met onze mobiele truck of caravan, dezelfde persoonlijk touch als bij ons in de zaak maar dan in eigen tuin, woonkamer of bedrijf.

Hopelijk tot snel in de kleinste huiskamer van Deventer!

Namens ons hele team, wie weet tot ziens.

Team Vrienden van Vroeger

 

 

Vacatures 

Voor onze prachtzaak aan het Grote Kerkhof zijn we altijd op zoek naar extra collega's die ons team komen versterken. Ben je enthousiast en flexibel en heb jij net als ons een gastvrij karakter, dan is Vrienden van Vroeger misschien wat voor jou!

We hebben een enthousiast team en hebben allen hart voor de zaak, dit zie je terug in onze producten, muziek en beoordeling van onze gasten. Tijdens werkuren gaan we voor het maximale resultaat en zijn goede schoenen erg handig, want lopen doen je veel :) . Een hecht team vinden we belangrijk, je moet binnen ons concept passen! Zowel voor als na werktijd drinken we graag een borrel, bieden we cursussen aan en gaan we soms met ons personeel ver.... naar Valencia bijvoorbeeld. Een negen tot vijf mentaliteit? uh.. daar houden we niet van, je kiest voor horeca, collegialiteit en net dat beetje meer..

Ben je 16 jaar of ouder mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gezellig langs. Zowel voor overdag als avonden zoeken we altijd leuke collega's.

 

Onze omschrijving van de ideale collega is als volgt:

- Iemand die past in ons concept, we zijn namelijk niet doorsnee. We zoeken net iets meer in een collega....
- iemand met gevoel voor humor,
- sociaal vaardig (niet te sociaal), de gast staat centraal niet jij
- ervaring is niet noodzakelijk, we werken met onze eigen basisprincipes die vaak net een beetje anders zijn dan ergens anders
- iemand die geen 9-5 mentaliteit heeft
- die netjes werkt
- creatief is en met leuke ideeën komt
- je kan goed zelfstandig werken

Wat bieden wij:

- een leuke job in een supergaaf team
- veel vrijheid en zelfstandigheid, 
- superleuke collega's, Vrienden van Vroeger doen we samen!
- Je werkt in de keuken, achter de bar maar ook in de bediening,
- In principe voor komend terrasseizoen en als er ruimte is ook in de winter, ideaal voor schoolverlaters

 

Lijkt je dit leuk? mail ons dan meteen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of kom gezellig langs!

 

In de juli editie van de Happinez zijn we ook te vinden :)